Om mig

PRESENTATION

Vad är spoken word? En person på scen, en mick och en intensiv berättartalang. Blixtrande underhållning i ett rasande tempo. Rim och rytm. Satir och ordlekar. Hjärngymnastik. Inte klokare? Det är svårt att beskriva Lennart Bångs spoken word.

Men det är underhållande! Och det är intelligent! Smart underhållning i ett unikt format. Titta på Lennarts filmer – http://www.lennartbang.se/filmer/ så får ni en bättre uppfattning!

Med en bakgrund som civilingenjör i mikrodatorsystem på KTH, träningsfreak, dykinstruktör, kolloledare, fotbollscoach och estradpoet har Lennart en bred erfarenhet att hämta ifrån till sina satiriska samhällsbetraktelser. Stekare, chefer, GI-mat, tv-program, löpsedlar, reklam, miljö, terapi – ingen och ingenting går säker från Lennarts vassa och fyndiga spoken word.

Top fem:

  • Talang 2009 semifinalist
  • Invigningstalare för Peace & Love Festivalen 2011
  • Singeln/humorvideon ”Jag vill ha en schtekare” 2012
  • Kortfilmen om mobbning ”Stå upp för de Tysta” 2015
  • Gemenskap och kärlek till Sverige, kortfilmen ”VI ÄR SVERIGE” 2023

Boka Lennart om ni vill ha intelligent underhållning till firmafestens middag eller konferensens fikapaus. Boka Lennart om ni redan prövat magiker, musiker eller ståuppare. Boka Lennart om ni vill pröva någonting nytt och fräscht!

Förutom underhållning tar Lennart även seriösa talaruppdrag som tematalare, konferencier, moderator mm.